HemOm föreningenStyrelsen, aktuellt

Styrelsen, aktuellt

Föreningens styrelse arbetar med frågor som rör vår ekonomi och övergripande frågor om föreningens drift. En viktig fråga är det långsiktiga underhållet som syftar till att hålla fastigheten och föreningens ekonomi i bästa möjliga skick. Styrelsen arbetar närmast idéellt för föreningens bästa. Vi har serviceavtal med GFS och HSB.

Kontakta föreningen

Vardaglig rapportering om fel och brister lämnas till GFS, vår fastighetsskötare. De kan oftast ge svar och kan de inte, så hänvisar de till förtroendemannen. Styrelsen kan också ställa upp om det är verklig kris, men tänk på att du faktiskt avbryter inkomstbringande arbete, eller vår fritid, när du ringer.

Du når styrelsen via föreningens mailadress: Brf. Friggagatans styrelse
eller med ett meddelande i föreningens brevlåda som finns vid gårdsentrén Friggagatan 3A

Du kan också ringa vår föreningsexpedition där vår förtroendeman Jan Olderin kan nås på: 031-15 61 12 eller 0768–08 27 28.

Annars besöker du oss under expeditionstid – se även Fakta om föreningen

Styrelsen väljs av föreningens stämma och finns förutom nedan namngiven på anslagstavlorna i varje entré. Är du intresserad av styrelsearbete ber vi dig kontakta valberedningen som du hittar under rubrik Valberedning nedan.

 

Annett Bawel
Ordförande
Agneta Sundman
vice Ordförande
Ulf Selstam
Sekreterare, webmaster
Lars Nilsson
Ledamot
Arne Holgersson
Ledamot
Carl Bergström
Ledamot
Yvonne Hall Tobiasson
Ledamot
Thomas Köhler
Ledamot
Jan Olderin
Förtroendeman 
031-15 61 12.
0768-082 728
Kajsa von Oldenskiöld
Repr. HSB
Jim Posio
Revisor
Rickard Kronqvist
Revisorsuppleant

 

Valberedning

Är du intresserad av styrelsearbete ber vi dig kontakta valberedningen. Det är viktigt för föreningen att du engagerar dig och dessutom ger det dig som enskild medlem en mycket bra insyn i den förening som du har satsat en stor del av din privata förmögenhet i. Har du konstruktiva idéer är din insats varmt välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.