HemLokalerGarage

Garage

Med entré från Stampgatan ligger våra garage i källarplanet under gården.

Garageplatsreglerna

Läs Garageplatsreglerna noga!

Att Garageplatsreglerna följs är en förutsättning för att uppfylla den grundläggande regeln om likhetsprincipen enligt våra föreningsstadgar.

Behöver du en fjärröppnare kostar en sådan 450 kr/st och kan köpas på föreningsexpeditionen.

OBS! Andrahandsuthyrning är förbjuden! Om du hyr ut din garageplats i andra hand, riskerar du att förlora platsen!

Garagekön

Önskar du hyra garageplats för din bil eller MC ska du meddela detta till styrelsen. För att registrera ditt önskemål ska du fylla i en blankett som finns på föreningsexpeditionen. Du kan själv ladda ner den här nedanför och sedan lämna den i föreningsbrevlådan (vid gårdsentrén Friggagatan 3A).

Om du redan står i kö men har ändrade kontaktuppgifter (tel.nr/epostadress) eller önskemål, bör du också fylla i en ny blankett (märk den »Ändring«). Du kan också låta ändra den du redan lämnat in på vår expedition.

När du är registrerad kan du följa aktuell status i garagekölistan på föreningens expedition (öppet helgfria tisdagar 13- 14. Expeditionen är också öppen tisdagar 18-19:00).

Videoövervakning

Har du haft bilinbrott i garaget? Kanske blev tjuven fotograferad? Tack vare videoövervakningen har vi möjlighet att kartlägga tjuvarnas beteende och kunna göra prioriteringar när det gäller vår gemensamma säkerhet. Du som rapporterar iakttagelser och tjuverier underlättar för oss att välja ut videotid för granskning. Styrelsen har löpande vidarebefordrat vad medlemmarna inrapporterat.

Franz Syrovy, förtroendeman i vår systerförening Brf Stampgatan, är den som tar hand om banden från kamerorna i garaget och kan ge dig besked. Han träffas på 031-15 87 75. Du kan också skicka e-post till brfstampgatan@comhem.se! Att dessa följs är en förutsättning för att uppfylla den grundläggande regeln om likhetsprincipen enligt våra föreningsstadgar.

Behöver du en fjärröppnare kostar en sådan 450 kr/st och kan köpas på föreningsexpeditionen.

Vill du byta plats?

Du kanske inte är ensam! Hör med dina grannar om någon önskar byta plats med dig.

Blanketter:

Garageplatsregler

Blankett för garageplatsanmälan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.