HemLokalerGästrum

Gästrum

 Föreningen har också ett nyrenoverat gästrum med tillhörande toalett- och duschrum. Det har medlemmarna möjlighet att hyra om de har besökande släkt och vänner som ska ligga över, och lägenheten inte vill räcka till. Gästrummet är möblerat för fyra personer, soffan är en bäddsoffa.

Ett klädskåp som dels rymmer sängkläder, dels fungerar som garderob. Ett litet kylskåp och en vattenkokare. Föreningen står för madrasser, täcken och kuddar, men sänglinne och handdukar får var och en ta med sig. Den medlem som hyr rummet, svarar för städningen.

Bokning och pris

Om du har tillgång till internet ska du givetvis boka själv i lokalens bokningskalender längst ner på denna sida där du får en tydlig översikt och direkt kan se och boka lediga dagar. Du är också välkommen att boka på föreningens expedition (öppet tisdagar kl 10–11 och 18–19).

  • 400 kr per natt (från kl 15  till kl 12 påföljande dag) för medlemmar i Brf Friggagatan.
  • 500 kr per natt (från kl 15  till kl 12 påföljande dag) för medlemmar i Brf Stampgatan

Betalning sker i förskott vid avhämtning av nyckel på föreningens expedition. Vid eventuell avbokning ska detta ske senast tre dagar före den bokade tiden. (Ta gärna med färdigifylld blankett från denna sida!) Rummet ligger i gatuplanet men nås via gårdsporten Odinsplatsen 4A och en trappa ner. Detta är en medlemsservice till våra egna medlemmar och som även medlemmarna i vår systerförening Brf Stampen har tillgång till. Den blygsamma hyran ska täcka utgifter för el och liknande och för vanligt underhåll. Än så länge erläggs hyra och depositionsavgift kontant eller med Swish på expeditionen, men i en nära framtid kan eventuellt såväl hyra som eventuell ersättning för skador eller dålig städning att läggas på avgiftsavin från HSB. Observera att gästrummen inte får bokas i perioder längre än 5 dagar i följd.

Öppna önskad blankett:

Hyra av Gästrum för boende på Friggagatan

Hyra av Gästrum för boende på Stampgatan

Boka OnlineKommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.