HemLokalerFriggasalen

Friggasalen

FriggaSalen

Brf Friggagatan disponerar en möteslokal som kan hyras ut till föreningens medlemmar. 

Vänligen observera!

Friggasalen och Gästrum kan endast hyras av Brf Friggagatans medlemmar.

Om externa föreningar skapar en bokning raderas denna i systemet, även om en bokningsbekräftelse erhålls.

Mötes-festlokal

FriggaSalen ligger med ingång från Odinsplatsen och delar entré med föreningens expedition. Ytan är på ca 60 m2 och är lämplig för upp till 30-talet personer. Salen är utrustad med bord och stolar samt 1 soffgrupp. Där finns också 30 kuvert; tallrikar, bestick och glas. När du bokar lokalen får du en inventarielista. Givetvis finns en modern toalett samt ett separat städ- och förvaringsrum. Pentryt är välutrustat bl a med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. OBS: Ventilationen är ej dimensionerad för matlagning. Spis och ugn är därför endast avsedda för uppvärmning eller varmhållning av färdiglagad mat inför servering. Efter användning ska lokalen städas och iordningställas av den hyrande till samma skick som den överlämnades. Städgrejor finns i städskrubben.

Bokning och pris

Om du som medlem har tillgång till internet ska du givetvis boka på denna sida där du får en tydlig översikt och direkt kan se och boka lediga dagar. Du är också välkommen att boka på föreningens expedition.

OBS! Friggasalen kan INTE BOKAS för användning på Nyårs- eller Midsommaraftnar.

Tid

Pris*

Hel dag 06–24 500 kr

 

Priset är 500 kr/dag. Kravet är att den som är ansvarig för bokningen också är medlem i bostadsrättsföreningen Brf Friggagatan.

Betalning sker i förskott vid avhämtning av nyckel på föreningens expedition. Ta gärna med en färdigifylld blankett! Denna hittar du längre ner på denna sida. Eventuell avbokning ska göras senast tre dagar före den bokade tiden.

Boka även tid till förberedelser & städning

Se till så du även bokar tid så du hinner med förberedelser och givetvis att ordentligt iordningsställa och städa efteråt.

Boka Friggasalen Online här

Kalendern laddas...
- Ledigt
17
- Bokat

Förnamn (Måste anges):

Efternamn (Måste anges):

Mailadress(Måste anges):

Telefon:

Lägenhetsnr (Måste anges):

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.