HemLokalerFriggasalen

Friggasalen

FriggaSalen

Brf Friggagatan disponerar en möteslokal som kan hyras ut till föreningens medlemmar eller, i undantagsfall och efter styrelsens godkännande, externa föreningar och företag med anknytning till föreningens medlemmar; för möten, bjudningar eller liknande tillställningar. Mötes-festlokal

FriggaSalen ligger med ingång från Odinsplatsen och delar entré med föreningens expedition. Ytan är på ca 60 m2 och är lämplig för upp till 30-talet personer. Salen är utrustad med bord och stolar samt 1 soffgrupp. Där finns också 30 kuvert; tallrikar, bestick och glas. När du bokar lokalen får du en inventarielista. Givetvis finns en modern toalett samt ett separat städ- och förvaringsrum. Pentryt är välutrustat bl a med induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. OBS: Ventilationen är ej dimensionerad för matlagning. Spis och ugn är därför endast avsedda för uppvärmning eller varmhållning av färdiglagad mat inför servering. Efter användning ska lokalen städas och iordningställas av den hyrande till samma skick som den överlämnades. Städgrejor finns i städskrubben.

Bokning och pris

Om du som medlem har tillgång till internet ska du givetvis boka på denna sida där du får en tydlig översikt och direkt kan se och boka lediga dagar. Du är också välkommen att boka på föreningens expedition.

Tid

Pris*

Förmiddag 06–12 400 kr
Eftermiddag 12–18 400 kr
Kväll 18–24 400 kr

* Medlemmar i Brf Friggagatan betalar 200 kr/pass. Medlemmar i Brf. Stampgatan betalar 400 kr/pass. Kravet är att den som är ansvarig för bokningen också är medlem i någon av de två bostadsrättsföreningarna Brf Friggagatan eller Brf Stampgatan.

I undantagsfall och efter godkännande av Styrelsen kan uthyrning ske till annan person eller företag. Priset är då 800:-/pass

Betalning sker i förskott vid avhämtning av nyckel på föreningens expedition. Ta gärna med en färdigifylld blankett! Denna hittar du längre ner på denna sida. Eventuell avbokning ska göras senast tre dagar före den bokade tiden.

Boka även tid till förberedelser & städning

Se till så du även bokar tid så du hinner med förberedelser och givetvis att ordentligt iordningsställa och städa efteråt.

Boka Online

  1. Bokningen av varje pass sker i två steg. Först markerar du vilken dag för det pass du önskar boka, sedan vilken tid.
  2. Vill du boka flera pass i följd upprepar du punkt 1. En och samma deposition gäller för alla sammanhängande pass
  3. Ange  dina kontaktuppgifter, vilken Bostadsrättsförening du tillhör samt ditt lägenhetsnummer. Klicka sedan på “Boka”.
  4. Om alla uppgifter som frågas efter är korrekt ifyllda får du ett meddelande på skärmen samt en bekräftelse till din mailadress. Bokningen är nu preliminär tills dess du har besökt Expeditionen, betalat och hämtat ut dina nycklar..


Har du problem med att använda vår Online-bokning – ta kontakt med Expeditionen så får du hjälp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.