HemService & ExpeditionGrannsämja, praktisk hjälp…

Grannsämja, praktisk hjälp…

Föreningen har avtal med NABO

När du inte anser att du klarar av att lösa problem med en störande granne på egen hand, eller du känner att du inte längre klarar av vissa saker pga sjukdom eller ålder kan du sedan januari 2007 få hjälp av NABO.

Grannsämja

Om vi som goda medlemmar i föreningen bygger upp en god relation med våra grannar kan många problem undvikas eller lösas på ett enkelt sätt.

Om en granne någon gång bryter mot våra ordningsregler är det alltid bäst att vara tydlig så att grannen förstår att du faktiskt blivit störd.

Ibland blir det problem och tvister. Känner du att ni inte kan lösa problemet på egen hand ska du konsultera NABO.

Hjälp med att få den hjälp du behöver

Någon kan drabbas av depression. Någon av fysisk sjukdom. Någon av ålderdomskrämpor. Då gäller det att kunna stå på sig så att man får den hjälp man behöver och är berättigad till. NABO kan då se till att dina intressen bevakas. Det gäller att rätt myndigheter kontaktas så att hjälp kan sättas in i ett så tidigt stadium som möjligt. På så vis undviks onödigt lidande och mycket bekymmer. NABO är en stor tillgång för våra medlemmar.

Vill du ha kontakt med NABO?

Kom in på expeditionen och tala med styrelsen. Eller hämta en broschyr där NABO presenteras. Du är givetvis välkommen att själv ta direktkontakt:

Ring Ylva: 031-859147 eller Britt: 031-859288

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.