Hem » Aktuellt » Årsstämman 2017

Årsstämman 2017

Torsdagen den 11 maj avhölls föreningens årsstämma, denna gång i konferenslokalen i Nya Ullevi

Birger Rosén

Årets stämma var ovanligt välbesökt och 41 lägenheter var representerade. Som stämmans ordförande valdes Birger Rosén. På bilden ovan kan du se några av deltagarna som avnjuter den traditionella landgången före själva stämman.

(Observera att bilden ovan är i 3D och du kan "gå runt" genom att föra omkring bilden med pekaren eller flytta din läsplatta/smartphone i olika riktningar... Använd gärna helskärmsläget!)

God ekonomi

Årsstämman omfattade de traditionella punkterna som gicks igenom relativt snabbt. Det kunde konstateras att föreningens ekonomi är mycket god och i gott skick.  Det ganska betydande överskotten beslöts att läggas i den buffert som kommer att kunna användas för de omfattande upprustningar som är att vänta de närmaste åren. Här ingår t.ex. byte av alla fönster som ju nu sjunger på sista versen.

Ulf Selstam

Arne Holgersson

Av de sittande styrelsemedlemmarna var två poster aktuella för nyval och i båda fallen omvaldes såväl Ulf Selstam som Arne Holgersson för ytterligare en mandatperiod på två år. Styrelsen beviljades slutligen ansvarsfrihet för den aktuella perioden.

Grillplatsen återinförs

Inkomna motioner gicks igenom och i samtliga fall beslöt föreningens medlemmar att tillstyrka styrelsens förslag. Bl.a. återuppstår nu vår grillplats efter ett övertygande majoritetsbeslut. Läs mer om grillplatsen HÄR.

Elbilsladdning i vårt garage

En av motionerna handlade om möjligheten att införa laddmöjligheter för elbilar i garaget. Ingemar Sjöstedt informerade om styrelsens synpunkter som du kan läsa mer om HÄR. Mötet beslöt att tillstyrka styrelsens förslag.

Årsstämmohandlingar

Protokoll och övriga dokument från årsstämman kommer att finnas tillgängliga inom kort på den här sidan

Styrelsen tackar avslutningsvis de deltagande medlemmarna för sitt engagemang och visat intresse och kommer att göra sitt bästa för att leva upp till förtroendet under innevarande mandatperiod.

Om bilderna...

Samtliga bilder är tagna med en 3D kamera (Samsung Gear 360) som ett experiment. Tyvärr var ljusförhållandena lite dåliga men de ger ändå en uppfattning om möjligheterna att visa miljöer etc på ett lite annorlunda vis.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.